Post by neugiditume on Mar 12, 2022 23:12:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ниво на отключване ▞▞▞
▞▞▞ Leo\u0027s Fortune 2022 version ▞▞▞
Не работеше на телефона ми - пропорциите бяха грешни и бутоните не работеха.
Играйте играта на android tv 8.0, имайте много грешки в gfx, проблеми!
Колко време трябва да чакаме за нови нива...? Направих грешка като го купих.
Бях развълнуван от тази игра, но това е просто скука.
Страхотна игра, заслужава всяка секунда, прекарана в нея.
Изглежда, че няма начин да запазите играта по всяко време, трябва да започнете отначало, ако напуснете играта. Иска ми се да можете да разрешите такъв голям проблем.
Това е просто най-сладката пъзел игра с отлична графика и предизвикателни решения за намиране. Имам тази игра от известно време и не ми омръзва. Телефоните са се променили толкова много, че смятам, че би си струвало да се помисли за промяна на местоположението на бутоните, за да се улесни задържането, както и по-малко вероятно да се докосне „Пауза“. Хммм...може би преместване на паузата до дъното и контролите нагоре! Просто страхотна игра с атрактивна история - и си струва да платите!
Добър пъзел, но се повтаря
Винаги играя тази игра през цялото време, тя е най-добрата
Повтаряща се, скучна, кратка, добра графика.
Е, това беше лоша инвестиция 😅
Добре конструирана игра. Причината да не му давате 5 звезди е, че контролите са неудобни за използване.
Ниво 5 не работи! Контейнерът няма да се изкачва по склона! Искам парите си обратно!
Много лош контрол на движението, което прави много трудно да се направи нещо точно
Играта започва, показва въведение, след което спира! Ще поискам възстановяване на сумата, ако няма поправка!
Изглежда страхотно, въпреки че по-голямата част от играта се провежда в тъмни мрачни зони. Историята е хубава и приказна, но разказът я издига. Платформирането е звездата, тъй като неговите много добре проектирани нива със забавна механика за преминаване през тях. Става много предизвикателно, без дори да ходите за звезди, но се увеличава, ако го направите, тъй като не можете да умрете веднъж и е насрочено, но никога не съм изпитвал нужда да завърша напълно (засега) и не се чувствах измамен, защото не го направих. Страхотна игра за цената си с много за игра!
Всичко е наред, защото играта продължава да ме замръзва, иначе би било идеално
Това е игра, която е малко по-предизвикателна, отколкото забавна. Без съмнение е художествено красива, но не съм сигурен, че си струва разочарованието на определени нива, така че просто пропуска това „пристрастяващо“ качество, което прави добрата (платена) игра страхотна. Тази версия също не запазва вашия напредък на ниво (HTC 1M8), което би било хубаво корекция на грешки.
Leo's Fortune Sarguzasht auci
Тази игра е толкова голяма и винаги има грешка, когато започнах да изтегля, аз съм платил! 😭😫
една от най-добрите игри, които съм играл
Визуализациите са прекрасни. Играта е като да играете Sonic the Hedgehog като Kirby
Leo's Fortune Sarguzasht auci
2-ра част моля теее? Момчета, моля ви, моля ви, да направите втора част от тази игра.
Страхотна история и графика
Има грешка с текстурата на всяко ниво, която продължава да нарушава текстурата, моля, поправете
* Нуждаете се от опция за запазване на играта по всяко време, малко е скучно да рестартирате същото ниво от самото начало. * Също така намирам тази игра за малко евтина в Appstore.
Leo's Fortune Pakikipagsapalaran bud
Цената на играта е твърде висока за това колко кратка е играта D8<
Доста забавна игра и историята също беше добра
Забавно, предизвикателно, забавно навсякъде
Добра игра. невероятно.
Utoothia Paint Éducatif isjb
Имате нужда от опция за заглушаване на музиката и звука.
Последната част ми изглежда невъзможна и се опитах, но не успях.
Е, това е основно това, но с по-добра графика. Добре? да. На стойност $5? не мисля така. Но може би просто съм адски евтин
Купих тази игра, но ниво 11 не се отваря, тъй като трябва да се изтегли съдържание, но се изтегля в лентата за известия, показваща се като започва, но нищо не може да се играе
Когато се насочвате към второ ниво, така че е необходимо да се изтегли допълнително съдържание, но пише, че няма интернет връзка, въпреки че съм бил свързан към мрежова връзка. Моля, решете проблема ми.
Картата трябваше да е по-голяма, да завърши играта за нула време
Това е един от любимите ми. Анимационно високо приключение, което Иниго Монтоя поема срещу Badlands. Добра история също. Иска ми се само да има повече нива/мисии/епизоди. Кратка е.
Не играе на s10 plus
Всичко ми хареса, но бих искал опция да свиря при заглушаване, така че да мога да слушам музика, докато качвам нива, също така, повече нива би било хубаво
Заседнал на ниво 7! Помогне; За сега ще трябва да деинсталирам. . (Тъжно лице)
Доста хубава игра и смея да кажа „класика“ на платформингите за Android или игрите като цяло. Играе доста добре, графиката е хубава и... ще ви разочарова доста често (който успее да завърши Hardcore режима, заслужава награда само за това). Така че като цяло наистина едно от малкото 5* приложения/игри (тук? Зависи от референтната точка). Редактиране: забравих да добавя, че звуковият дизайн не е по-лош от графиката. Разбира се, можете да видите неща на екранни снимки, но дори трейлърът не ви позволява да чуете всичко.
Но се нуждаят от повече регулируеми контролери. Добре, пи... не обичам тази игра, но тези контроли я правят невъзможна за игра. Няма никаква последователност в контролерите.Пробвано на 3 устройства с различен размер на екрана, все едно. Много разочароващо поради високите отзиви.
Когато минавате многократно през един и същи участък, защото сте пропуснали скок или защото рестартирате ниво в средата, контролите стават неудобни. Мисля, че е свързано с looping пътеки. Става по-зле колкото повече пъти опитвате. Единственият начин да нулирате контролите е да играете до края на ниво и някои нива е почти невъзможно да преминете! Ще ви кажа всички причини, поради които това има потенциал да бъде любимата ми игра след Zuma, ако поправите това. Nexus 7 както преди, така и след близалка. Добре след игра на повече нива
толкова забавно.
Прекрасна графика, но стига до момент, в който става твърде разочароващо.
Страхотно изглеждаща, но напълно линейна игра без дълбочина или интересен избор. Има звездна система, но се основава само на съвършенството и скоростта. Може да се получи страхотна игра, ако беше с отворен край или по-скоро като platform. Оцених само защото ме помолиха. Така че разработчиците не са над евтините трикове за повишаване на рейтинга
Не мога да контролирам звуците на играта. Харесвам звуците, но не харесвам фоновия звук, не мога да го изключа без да изключа всичко.
Геймплеят е отвъд съвършенството. Според мен единственият недостатък на това заглавие е липсата на звукови контроли... Моля, обърнете се към този дългосрочен проблем, благодаря!
Проблемът с играта изисква изтегляне на ново съдържание, тъй като само първите 2 нива могат да се играят, моля, помогнете за отстраняването, ако все още поддържате това приложение. Освен това мисля, че е една от най-добрите игри някога