Post by neugiditume on Mar 12, 2022 23:36:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Orbia: Dokun ve Rahatla ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Orbia: Dokun ve Rahatla IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Orbia: Dokun ve Rahatla 2022 version ▞▞▞
Birçok reklama YOL. Oyun güzel, yenilikçi, basit ve bağımlılık yapıyor. Ama kaldıracağım. Son zamanlarda oyunlarda çok fazla reklam var. Bana her birkaç denemede aynı 2 reklamı gösteriyor. Gerçekten bana çok kötü olduğunu hissettiriyor / beni zevk almam için onların ürünü yapıyor. Müthiş yetenekli sanatçı için üzülüyorum, daha iyi bir şirket bul!
Hiçbir şekilde rahatlamamak...
emin değilim ama iyi
güzel zevkli
Şu anda ki oyunlara göre mükemmel ötesi.Tamamen değerlendirmeler doğru dürüstm de... ...oyunyamınızı sınırlayıcı olmayan sizin için uygun üstlük yıldızda kırmayın yok. .Adamlar sanki GTA 5 bekliyormuş gibi bide sıkıcı demiş.O zaman git çalış oyun oynayacağına Allah Allah bide reklam var demişler oyuna girmeden öncei kapat bari. Oyun oynama zevki işte.Yok işte bunlarda. 🤣
pis deyil amma daha da maraqlı ola bileler
gerçekten zorlayıcı. hemen beğen.
çok çabuk sıkılır
çok kötü reklam izlerken oyunun durması
Yani evet, işte böyle. Oyun içeriği basit, eğlenceli ve zaman geçirmenin harika bir yolu. Sanat eseri göz alıcı, oyunu oynamak için kontroller sadece bir parmak dokunuşu ve zamanlama söz konusu olduğunda kendi beceri seviyeniz. Oyunu oynamak ücretsizdir, elbette, ancak onunla birlikte gelen bol miktarda reklamın tadını çıkarın.Oyunu "reklamsız" oynamak için istediği birkaç doları harcadım, ancak bundan sonra, daha fazla para için bir "görünüm" kilidini açmam için daha fazla reklam çıkmaya devam etti. Kesinlikle para kapma türünde bir oyun.
İlginç bir oyun.Beğendim
En iyi pozdravlja
Çok güzel oyun. Ama maalesef geçilemeyecek bir duvara çarptım. Oyun size ve ekstralar veya bonuslar vermiyor ve bir başarısızlıktan sonra devam etmek için bir reklam izlemeniz gerekiyor ve sonunda zaten başarısız oluyorsunuz. Zor seviyeleri geçmenize yardımcı olacak bazı yardım ve bonuslar iyi olurdu. Kaldıracağım.
Çok güzel harika bir oyun. ellerinize sağlık
Reklamlar yok denilecek kadar az ve vakit geçirilebilir
Xiaomi redmi note 6 pro'da oyun düzeniyle ilgili büyük sorun. tam ekran kullanılmaz ve reklamlar oyun düzeninin bir kısmıyla örtüşür. Uygulamada bir sorun bildirmeye çalıştım ama sorun yok.
Oynaması eğlenceli ama... Çok fazla reklam
O kadar rahatlatıcı değil haha. biraz gergin aslında
Eğlenceli bir oyun, ama ne kadar çok oynarsam, uygulama benim zamanıma değmeyecek kadar uzun reklamlar aldı. Ne olursa olsun çökmeye devam ediyor, lütfen bu sorunu düzeltin çünkü bu bana stres önleyici bir oyun gibi görünmüyor, özellikle de aynı reklamlar
Hayatımda Gördüğüm en iyi mobil oyun diyebilirim herkesin indirmesini tavsiye ederim Hejbdjhewbdyubhryvdjduwbcyuvwrghjdhjwebduivgweyvdkhjevadguiwveyuidvwuyevdyuiwevdyuewyduvwed8uye2dv yduweguiwybdyuweb yjewcvuywevyuiewvduywejvyuwveduuyewvuyivewdyuievwuicvwwueyjvc jeywcvuyjwevdyuiwevd jdkgevjuydrwvyurwvdjywrvuycivwruitcvuywrvcuyvrwyucvu2rvy2cryu2rvcyui2vri7ydvd27iy2rvcyuy2rcyvuuiy2rvcuyi2rvyuccur2vyuyc2rviyuwrvcyuuyidwvycwyurcvyui2rvucyuyir2cvru2yidvuywrvdyuwuyvcutdwvvutwehbjcewbhjgvjuwceuvyiwde
sıkıcı
Mükemmel
Her 3 denemede bir reklam izlemek zorunda kalmak can sıkıcı, kaldırmama neden oldu, üzgünüm :/
Güzel sade bir oyun teşekküler
oyun çok güzel ama reklamlar arada çıkmıyor resmen reklam arasında oyun oynuyorsunuz, bıktırıyor reklamları
30 saniyelik reklamlar olmasa harika bir oyun olurdu.
Güzel oyun
Dokundum ama yapmakdım
Güzel zaman için iyi bi oyun
hızlı, iyi, basit, hoş bi oyun
Drops: 미국 영어 배우기 교육 mcr
Eğlenceli gibi değil ama zaman geçirmek için iyi
Güzeldi ama afiş reklamları rahatlamadan alıyor. talihsiz.
Ehh
Oyun İ Ğ R E N Ç hiç güzel değil
Orbia: Tap and Relax Zręcznościowe xywa
Kullanımı kolay, bana göre pek eğlenceli değil çünkü ekler geliyor..
Oynanış harika! Beyazın görsel motifi eşittir iyi, siyah eşittir kötü, çok değil. Muhtemelen amaçlanmamıştır, ancak daha iyisini öğrendikten sonra daha iyisini yapmak önemlidir.
Oyun çok zevkli. Okula giderken oynayacağım. Oyun zor değil. Çok fazla reklam çıkmıyor. Bölümler sizi delirecekta değil. Benim için yuklediğim güzel oyun zaman geçiyor, çok reklam yok ve zorlayıcı değil yani bence yukleyin. 🥰🥰🥰 herkse iyi eğlenceler. Hshsjsjsjdhdgdhdhshhshshewhuwwueueuwuhwjejekekekdkkejddjjffjjffjhffhhfhrhrhrjrjrhrhrhehhehdhdhdhdhehehehdhdhhdhrhrhrhhrrhhrhrhrrurjrjeujehrhrhrjrjrhhrhrhdhehjsjjshdhbdhehsbshdhdhdhjejejejsjejdhdhdhhrhdhdjsjsjdnnsbdhdhdhdhdjdjn
Güzel
Rahatlatıcı oyun mu?? Sinirden telefonu fırlatacaktım. Başıma ağrıları çıktı. Bellin sonra sinir hastası olanlar için birebir bir oyun
sadece tamam
Çok çılgın ve kendine bağlıyor.İndirin en beğenilen 👍
güzel oyun
Bence bu çok güzel bana göre çok şaşırdım İnterneti harika oynayabilirsin uzun bir yolculuk bir oyun tavsiye ederim.(indirin) bu oyunu daha güzel yapmak için bolşanslar
Orbia: टैप करें रिलैक्स करें आर्केड गेम wztk
Çok güzel bir ben 150 basit oyunu oynamak zor oyunlarını süper
gerçekten rahatlama
İlk 20 turda çok eğlenceliydi, sonra kelimenin tam anlamıyla bir reklama takıldım. Oyunu bitirmekten başka bir şey yapamadım. Kaldırıldı.
Güzel oyun vakit geçirmek ancak müzikleri biraz daha iyi
suanlık iyi
Oyun eğlenceli.
Oyun güzel ama bi yerden sonra sıkıyo ve zorlaşıyo. Düzelteyim... BAYAĞI ZORLAŞIYO😥