Post by orstatusythdia on Mar 14, 2022 0:11:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Dice: Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Dice: Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Random Dice: Wars 2022 version ▞▞▞
Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος να πεις στον συμπαίκτη σου να κάνει κάτι γιατί συνεχίζω να χάνω επειδή οι άνθρωποι δεν συγχωνεύουν ζάρια
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό και μου αρέσει, αλλά πρόσφατα δεν μπόρεσα να μπω στο παιχνίδι είναι πολύ ενοχλητικό γιατί μου αρέσει πολύ το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να το παίξω
Λατρεύω το αρχικό παιχνίδι Random Dice και ξέρω ότι το 111% είναι ένα πολύ ταλαντούχο στούντιο ανάπτυξης. Πραγματικά δεν ήξερα πώς θα μπορούσαν να είχαν βελτιωθεί σε ένα τόσο καταπληκτικό παιχνίδι. Λοιπόν το έκαναν και μπορώ να πω ότι αυτό θα είναι το νέο μου αγαπημένο.
Μέχρι στιγμής είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Προσφέρει πολλά δωρεάν πετράδια για παίκτες που είναι εδώ για απλή διασκέδαση
Μου αρέσει το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, απλά θα ήθελα να αποκτήσετε περισσότερα δωρεάν πράγματα όπως το προηγούμενο παιχνίδι
Από το μικρό ποσό που έχω παίξει είναι πολύ διασκεδαστικό παρόμοιο με το βασικό παιχνίδι, αλλά όπως και το βασικό παιχνίδι έχει αρκετά χρήματα για να κερδίσεις πτυχές
Όλο το gameplay είναι απλώς η συγχώνευση ζαριών. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. P.S στους προγραμματιστές: μην απαντήσετε στην κριτική μου με τα αυτοματοποιημένα bs που απαντάτε σε όλους όσους έχουν προβλήματα με το παιχνίδι σας.
πάρα πολλοί νεκροί όταν παίζω σε ομαδικό παιχνίδι, πώς μπορώ να κερδίσω μόνο εγώ εναντίον των παικτών. είναι άδικο και δεν μπορώ να τους αναφέρω.
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, η συλλογή ανταμοιβών είναι ενοχλητική, καθώς πρέπει να περιμένουμε το κινούμενο σχέδιο και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τη συνδεσιμότητα, δυσκολεύοντας να συμμετάσχουμε σε έναν αγώνα ή να φορτώσουμε το παιχνίδι. Έλεγξε το Διαδίκτυο και αυτό είναι εντάξει.
Είμαι απογοητευμένος που αυτό το παιχνίδι φορτώνει τέλεια, αλλά τα τυχαία ζάρια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα φόρτωσης
Τελικά κατάλαβα μόνος μου πώς να ενημερώσω το παιχνίδι, οπότε επέστρεψα τις αξιολογήσεις μου. Επίσης, το NHN AppGuard είναι επίσης το πρόβλημά μου, αλλά διορθώνεται διαγράφοντας την εφαρμογή μου autoclicker, ελπίζω να βοηθήσει κάποιον επειδή φαίνεται να έχει αυτό το πρόβλημα.
랜덤 다이스(Random Dice): 워즈 전략 ysq
Έπαιξα το αρχικό Random Dice όταν κυκλοφόρησε. Αυτό είναι το ίδιο με μια διαφορετική αντίληψη για την πραγματική μάχη. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε!
το θρυλικό ποσοστό ζαριών είναι πολύ χαμηλό
Το ίδιο πρόβλημα με το άλλο παιχνίδι με ζάρια. Υπάρχουν ζάρια που είναι το ίδιο πράγμα αλλά καλύτερα. Επιπλέον, υπάρχει ένας μηχανισμός ανισότητας επιπέδου που προκαλείται από την ανάγκη να ανεβάσετε τα ζάρια, το οποίο κοστίζει διπλά. Το ασύμμετρο pvp μπορεί να λειτουργήσει, αλλά δεν λειτουργεί σε ένα παιχνίδι όπου η χιονόμπαλα οδηγεί στις περισσότερες νίκες. Τα αριθμητικά πλεονεκτήματα σάς δίνουν τον έλεγχο του ταμπλό, πράγμα που σημαίνει ότι τοποθετείτε περισσότερα στον πίνακα από τον αντίπαλό σας και οι αριθμοί οδηγούν σε πολλαπλασιαστικό πλεονέκτημα.
Αχ, μιμήστε ζάρια... Άχρηστο στην άμυνα με ζάρια και εδώ μέσα? Δεν καταλαβαίνω την ουσία του, κάθε άλλο ζάρι λειτουργεί για μια πολύ καλύτερη αντικατάσταση από αυτόν τον κύβο. Χάνετε μια υποδοχή ζαριών για κάτι που δεν σας βοηθάει καν σε κάτι βραχυπρόθεσμα/μακροπρόθεσμα! Δεν μπαίνει καν στα αναβαθμισμένα ζάρια με τα οποία συγχωνεύσατε. εν ολίγοις Μην χρησιμοποιείτε τα μωβ ζάρια μίμησης πηγαίνετε για το θρυλικό ή αυτό που αναβαθμίζεται με τον καιρό. Ps κάνει τη διεπαφή σχολίων σας πιο φιλική προς το χρήστη και μειώνει την τιμή
Καλό παιχνίδι. Ο πόρος ενημέρωσης 1.1.8 δεν θα γίνει λήψη παρόλο που είμαι σε καλό δίκτυο wifi χωρίς προβλήματα. Το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί τώρα.
Ο φρικτός σχεδιασμός χαρακτήρων και η ξεκάθαρη νωχελική ανάπτυξη κάνουν αυτή τη σπουδαία ιδέα ενός παιχνιδιού εύλογα τρομερή.
Είναι πολύ αργό στη λήψη, αλλά και τα παιχνίδια είναι κάπως περίπλοκα, αλλά είναι διασκεδαστικό να παίζεις.Μετά από 1 ημέρα απόλαυσης, δεν μπορείτε καν να συνδεθείτε στο παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα παγώματος. Κάθε φορά που προσπαθούσα να παίξω 2v2, το παιχνίδι παγώνει αμετάκλητα είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε στην οθόνη φόρτωσης πριν από αυτόν.
Random Dice: Wars உத்தி zcx
Θα του έδινα βαθμολογία 5 αστέρων, αλλά δεν είμαι ακριβώς οπαδός της νέας απαίτησης επιπέδου dicer για χρήση συγκεκριμένων ζαριών. Είμαι βετεράνος παίκτης από την αρένα τυχαίων ζαριών. Ένα άλλο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν το όριο των 8 χαρακτήρων ανά όνομα.
Random Dice: Wars Strategi fky
Δεν μπόρεσα να συνδέσω τον λογαριασμό google play και κανείς δεν με βοήθησε όταν επικοινώνησα
GG. Αλλά προσθέστε την επανασύνδεση όταν απενεργοποιείτε ή κλείνετε την εφαρμογή κατά λάθος, Παρακαλώ
Δεν ξέρω αν κάποιος θα το δει αυτό, αλλά για νέα ενημέρωση: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΕΙ Η ΛΗΨΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ
Περιττές διαφημίσεις στο τέλος της λειτουργίας coop δεν λαμβάνω καν ανταμοιβή.
Το παιχνίδι χρειάζεται πολλή ισορροπία εργασίας. Μερικοί πεθαίνουν είναι απλώς πάρα πολύ καλός. Να είστε σε θέση να βγάλετε τα ζάρια σας μόνο και μόνο επειδή γεννιούνται μέσα (κοιτάζοντάς σας "ζάρια γλειφιτζούρι")
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Penyelakuan rjs
p2w αλλά κυρίως noobs πάντως
Πραγματικά πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος αναφοράς παικτών εάν χρειάζεται, βλέπω ένα πρόβλημα με άτομα afk στο 2v2
Trash game Δεν μπορεί να φορτώσει το παιχνίδι. Είπε pls προσπαθήστε ξανά. Διαγράψτε αυτό το παιχνίδι! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Random Dice: Wars உத்தி megj
Υπέροχο παιχνίδι! Αλλά παρακαλώ διορθώστε τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας, εξαντλεί τόση μπαταρία. Συνολικά αυτό είναι διασκεδαστικό. Επεξεργασία. Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω αυτό το παιχνίδι;μετά την ενημέρωση, υπάρχει μια προειδοποίηση από το NHN appguard ότι η λειτουργία του θα τερματιστεί λόγω της πολιτικής ασφαλείας. Αυτό οφείλεται στο ότι το τηλέφωνό μου είναι root;
Επαγγελματική συμβουλή: Μην παίζετε 1v1. Με 0 τρόπαιο μπορείτε ΠΑΝΤΑ να κερδίζετε 2v2 γιατί τα bots βρίσκονται στο κάτω επίπεδο. 1η μέρα εύκολη, η 2η πιο εύκολη. . . Τα 2 αστέρια είναι για να σας βοηθήσουν να βρείτε την κριτική και αν δεν κάνετε αγροτική εκμετάλλευση νωρίς είναι πληρώστε για να κερδίσετε. =/
Ευχαριστώ που έλυσες τα προβλήματά μου. Επέστρεψα στο να παίζω αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι. Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Δύσκολο να πάρεις χρυσό