Post by orstatusythdia on Mar 14, 2022 0:17:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina monētas ▞▞▞
▞▞▞ SNOW BROS. classic 2022 version ▞▞▞
Ļoti slikta pieredze, jo esmu lejupielādējis un spēlējis spēli, nekā pēkšņi spēle beigusies, un esmu mēģinājis spēlēt vēlreiz, bet spēle netiek spēlēta, un pieprasu iegādāties kvoīnus šīs spēles spēlēšanai, kas nav pamatoti
SNOW BROS. classic Аркады kga
Multi player ir labākais, manuprāt...
SNOW BROS. classic არკადული vus
SNOW BROS. classic Arkaadmängud hlp
Laba spēle .Lūdzu, pievienojiet monētas vai pagriezienus, lai turpinātu pēc spēles beigām
Viena no klasiskajām spēlēm mani aizveda atpakaļ laikā
Šī ir laba spēle, bet šeit nav žetonu iespēja, kad mēs esam mirst 45 raundā, tad mums nav žetonu vai iespēju. Plzzzz strādājiet pie šīs spēles un padariet viņu par interesantu spēli. Plzzz nedusmojies uz mani, ka es to nedaru. piešķiriet šai spēlei piecas zvaigznes, plzzzzz strādājiet pie šīs spēles, nedusmojies
😝🌚
Ak, man telefonā
Block Strike 액션 iitr
Oho, man vienkārši patīk šī spēle. Es to spēlēju, kad mācījos skolā 2001. gadā, tā satricina
! Jūs varat sist sniega bumbiņas un nopūst ienaidniekus, lai tos uzvarētu un nopelnītu suši, mikstūras un papildu punktus. Izbaudiet autentisko arkādes oriģinālu mobilajās ierīcēs bez maksas. [Kā spēlēt] Jūs varat pārvietot sniegavīru pa kreisi, pa labi un lēkt ekrānā un šaut sniega bumbas. Jūs varat mainīt pogu pozīciju spēles iestatījumos. [Potion Type] Red Potion: palielināts kustības ātrums. Blue Potion: palielināta sniega bumbas jauda. Dzeltenā dzira: palielināts sniega pikas metienu attālums. Zaļš Potiddddd
Bērnības atmiņas ir svaigas
Manas bērnības atmiņas Mana mīļākā spēle
Kontrole ir slikta, uzlabojiet kontroles sistēmu
Lūdzu, neierobežota kar do Mera spēle
Pārāk garlaicīga 😪 spēle
izveidot divus mobail Bluetooth spēlēt nozīmē pievienot kuru vairāku spēlētāju režīmā
Tas ēd daudz naudas par daimondiem 😠😠😠
Izšķērdēts spēles laiks
Pagaidām man patīk. Ļoti tuvu pasāžai
Awesome spēle koncerts un plug purpura sniegs ir foršs Effecta...jaja
Pārāk daudz reklāmu
Tikai 90 bērni zina, cik daudz jautrības šajā spēlē ir, un nevar izteikt vārdos, ka es mīlu šo spēli
Šī spēle ir ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti slikti
Nav paredzēts dubultspēlētājiem
Spēle bija kārtībā, bet vadīklas bija pārāk mazas, manuprāt, šī spēle būtu bijusi labāka, ja tai būtu tikai lielākas vadības ierīces.
Asākas vadības ierīces būtu pateicīgas. Vai ir arī kontroliera atbalsts?
Ļoti grūti izmantot taustiņu... nav tik precīzi, lai spēlētu šo spēli
Lūdzu, mainiet analogo sistēmu. Tas ir nedaudz kaitinoši. Spēle ir ideāla
SNOW BROS. classic Arkada pbqf
kā to spēlēt divos spēlētājos?
Man atgādina senos laikus 😊 Spēļu vadīklas varētu būt nedaudz labākas
SNOW BROS. classic Arcade izrn
Jā! Arh, patiesībā tas nav tas, ko es meklēju... Varbūt to sauc par buster Bros vai sauli, bet arī šis bija lielisks paldies, ka pārnesāt
Grūti orientēties ar joy stick
Nevar spēlēt ar draugiem
Šī ir vecā versija, nevis klasiska... esmu tik vīlusies.
Laba laba spēle Man patīk šī spēle
Sākumā es cīnījos ar vadības pogu, bet tagad esmu kļuvis labāks, un tas ir aizraujoši
Šī spēle ir Super Mario Bros. Un šī spēle izskatās slikti, es ienīstu spēli
Pārāk daudz reklāmu, vecīt
Viss ir labi, izņemot vadības pogu
Bez komentāriem, vienkārši satriekts, satriecoša un aizraujoša spēle
Es aizgāju un apgūlos siltajās peļķēs un vienmēr domāju, vai tās ir tikai urinēšana. Mans brālēns Kents teica, ka puse no Bilgomanas tik un tā bija praktiski urinēta.
Kas pie velna ir šī spēle, es domāju, ka tā ir mario tipa spēle, tā smird, jūs nevarat neko darīt, tas ir ātri, jūs nevarat izsekot Atvainojiet, tas ir par ātru, bet man tas nepatīk, man patīk vecās mario spēles, vai jums tās nav, lai es varētu tās instalēt, vai tās ir Google Play veikalā. ļaujiet man nē, lūdzu
Tikai jāmācās šo.
Šai spēlei ir daudz kļūdu