Post by orstatusythdia on Mar 14, 2022 0:39:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TopDecked MTG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TopDecked MTG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ TopDecked MTG 2022 version ▞▞▞
Skvelá aplikácia na vytváranie decklistov atď. Najlepšie na tom je, že ak sa vyskytne menšia chyba, zákaznícka podpora je výnimočná. Vysoko odporúčané.
Ohodnotil by som to 5*, ale niektoré funkcie, ako je cena balíčkov a testovanie hier, sú držané za paywallom. Palubky robí dobre, ale mohlo by to byť lepšie. Neexistuje spôsob, ako filtrovať štandardné pri hľadaní kariet alebo iných formátov, o ktorých viem. Preto vám pomôže presne vedieť, čo od tejto aplikácie chcete.
Zatiaľ perfektné, aby som mohol sledovať, čo vlastne mám vo všetkých tých prekliatych škatuliach. Veľmi užitočné nástroje na zostavovanie balíčkov s aktuálnymi cenami kariet, po ktorých túžite. Páči sa mi to.
Úžasná aplikácia. Má takmer všetko, čo som kedy mohol požiadať. EDIT: Zaplatil som 50 za rok, aby som vložil celú svoju zbierku. Niečo sa stalo asi za 6 mesiacov a aplikácia teraz spadne vždy, keď ju otvorím. Niekedy to trvá asi 30 sekúnd, kým sa zrúti. proste to zamrzne a musim to zavriet
Ak očakávate, že budem platiť 5 dolárov mesačne za „prémiovú službu“, ste blázon. Oh, a 50 dolárov ročne tiež nie je dohoda. Možno by som pochopil, keby to bol jednorazový nákup. Chápem, že ste hrdí a je to dobrá aplikácia na všetko, čo robí, ale nemôžete skutočne očakávať, že ľudia vynaložia toľko peňazí za aplikáciu, ktorá dokáže to, čo môže urobiť niekoľko rôznych webových stránok zadarmo. Ak by ste znížili ceny, odporučil by som to každému, ale ako to je, je to len strata času.
Aplikácia má naozaj veľa užitočných nástrojov a veľmi sa mi páči. Ako už bolo povedané, beží to rýchlosťou vône a vy, chlapi, naozaj potrebujete zmierniť to „chcete zapnúť“, čo neustále žobre o peniaze. Rýchlosť, akou táto aplikácia beží, ma neprinúti dať vám peniaze.
Toto je najlepší staviteľ paluby, s ktorým som sa stretol. Je tu tiež široká škála balíčkov, z ktorých môžete tiež získať nápady.
TopDecked MTG Zabava bvtx
Príliš veľa vecí za platenými stenami alebo bezplatnými skúšobnými verziami
Rád ho používam na výskum mojich balíčkov.
TopDecked MTG Meelelahutus wrv
Pekné, presné ceny a skvelý palubný simulátor. Naozaj užitočné na hranie sa s novými zostavami
Skvelá aplikácia zadarmo. Dokonca by som si kúpil/zaplatil jednorazový poplatok za prístup k palubnému simulátoru. Nie som však ochotný platiť mesačný poplatok za prenájom.
Aplikácia je veľmi pekná. Trhové ceny sú pekné, aby ste získali aspoň orientačný odhad toho, za čo sa karty predávajú.
Aplikácia je celkom dobrá jediná vec, ktorá ju znemožňuje, sú balíčky udalostí, ktoré sa občas objavia bez názvu, okrem toho, že aplikácia je fantastická na udržiavanie aktuálnych informácií o dôležitých článkoch a udalostiach MTG
Trochu pomalé, ale stále dobré.
Skvelá aplikácia všade okolo, potrebuje trochu viac agility, ale okrem toho dobrá práca
Žiadny obchodný nástroj?
Staré nastavenia, nedajú sa vyhľadať karty Zendikar bez importu - na import je potrebná prémia.
Aplikácia je slušná. Vytváranie balíčkov je trochu ťažkopádne. Neukáže vám, koľko kariet sa zobrazí vo výsledku, neukáže sa, či máte pridanú kartu, keď kliknete na kartu, a keď chcete pridať kartu, musíte ju manuálne pridať do balíčka , aj keď hľadáte z paluby. Okrem toho je aplikácia veľmi oneskorená pri spustení a menej pri vyhľadávaní. Aplikácia tiež ponúkla "aktualizáciu" môjho balíčka a po aktualizácii mi vzala asi polovicu balíčka.
Animal Kingdom: Coin Raid Avontuur fbup
milujem to
Nevyžiadaná pošta
Naozaj skvelá aplikácia, ktorá sa ľahko používa,
Skvelá aplikácia dookola. Oveľa lepšie ako iné sledovače zbierok a jednoduché použitie.
Pekná aplikácia, ale nemožnosť vyhľadávať pomocou textu karty je dosť veľká chyba.
Nemôžem uviesť svoje karty Core 2021
Táto aplikácia je na hovno! Vďaka TappedOut získate oveľa lepší zážitok. Svoje karty takmer nevidíte a nemôžete ich na stole vyložiť tak, ako chcete. V takom prípade dosť zbytočné. Nemôžem skutočne otestovať svoj balíček, či je všetko zmiešané. TappedOut vám tiež poskytuje štatistiky o všetkých vašich balíčkoch. Skutočnosť, že tento programátor na to kladie platovú stenu, je dosť smiešna.
Fantastický simulátor paluby s vývojárom skutočne oddaným neustálemu zlepšovaniu produktu.
Trend zobrazovaných cien nefunguje správne. Binder bol nastavený 15. februára. Teraz takmer v júni a stále žiadny cenový trend.
skvelá aplikácia! Podpora sa mi hneď ozvala s otázkou, ktorú som mal. Aplikácia mi umožňuje rýchlo pridávať veci do zoznamov v telefóne, aby som mohol aktualizovať svoje balíčky novými kartami a nápadmi, ktoré získam prostredníctvom videí a skúseností. rád vidím, čo ešte príde.
Táto aplikácia je fantastická. Tento víkend som išiel na GP Toronto a poslalo mi to upozornenie s číslom môjho stola a súperom pre každé kolo – oveľa jednoduchšie, ako keby som musel listovať pármi čarodejníkov alebo ísť na tabuľu párov. Má informačný kanál so všetkými magickými článkami z veľkých webových stránok. Aktualizuje decklisty z veľkých turnajov rýchlejšie ako zlatá rybka alebo Mtgtop8 a zobrazuje ich v nádhernom formáte. Vrelo odporúčam. Milujem túto aplikáciu!môžete zostaviť balíčky zadarmo, vybrali si, aký formát chcete hrať, a ak sa prihlásite úplne do APP!!! vám povie, či je váš balíček legálny alebo nie. Jediný problém, ktorý mám s touto aplikáciou, je spôsob, akým sa musíte prihlásiť na odber, aby ste získali lepší zážitok, a simulácia paluby nie je naozaj dobrá. TÁTO APLIKÁCIA JE SKVELÁ ODPORÚČAM SI STIAHNUŤ, NEBUDETE TO ĽUTOVAŤ
TopDecked MTG Zábava dpij
Najlepšia mtg aplikácia, akú som kedy použil na správu kolekcie. Vždy som ohromený tým, ako dobre mi to funguje.
Zatiaľ som to nepoužil, ale vyzerá dobre. Pokúsili sa zaregistrovať, ale umiestnili druhé tlačidlo „pokračovať“ doslova na spodok obrazovky, ktoré je umiestnené hneď za mojimi tlačidlami „domov“, „späť“ a „karty telefónu“, takže nie je možné sa zaregistrovať.
Zaostalý
Funguje dobre, plynulé rozhranie, výrazne lepšie ako ktorákoľvek iná aplikácia, ktorú som skúšal pre MTG.
Rád by som mohol hľadať balíčky na základe mojej zbierky. Objednané na základe % vlastnených kariet. Aplikácia Gd na prípravu vašich balíčkov. Bude pokračovať v hľadaní palubného vyhľadávača s týmito funkciami. Nemáte radi predplatné. Pripravené pre tých, ktorí zabúdajú.
NAJVÄČŠOU nevýhodou je manuálne zadávanie kariet. HLAVNE ZA CENU, KTORÚ ÚČTUJÚ!!!! Čakal by som OVEĽA viac zvončekov a píšťaliek, ako je tu. Obmedzené množstvo miesta na karte. Videl som lepšie, ktoré nestojí takmer toľko ako táto aplikácia!
TopDecked MTG Hiburan avvu
Zatiaľ čo aplikácia je fantastická! Pre niekoho je ťažké vyčísliť, koľko úložného priestoru skutočne potrebuje, zbieram 20 rokov aplikácia neponúka dostatok úložného priestoru pre množstvo kariet, ktoré vlastním. Aspoň toho som si vedomý. Kľudne ma opravte.
Myslím, že graf a vizuálny sprievodca sú skvelé. Jeho textový importér je tiež fantastický a vytiahne zoznam z Delveru, čo znamená, že môžem skenovať svoje balíčky.Ale myslím si, že je trochu drahé získať funkciu rozšírenej zbierky a neviem, prečo nemôžem ľahko pridať balíčky do svojej zbierky, aby som nemusel pridávať karty dvakrát.
Túto aplikáciu používam už dlho, zrejme sa rozhodli obmedziť počet balíčkov, ktoré si môžete bezplatne uložiť. Aj keď som rád, že všetky moje balíčky nezmizli, nemôžem odporučiť jeho stiahnutie, pokiaľ neplánujete platiť.
Skvelá aplikácia, vrelo odporúčam. Reklamy nie sú rušivé a funkčnosť je úžasná. Naozaj užitočné, vďaka vývojárom!